Poštovani kandidati za studij,

svi koji ste zainteresirani za studij u Sloveniji, pozvani ste na novu internetsku prezentaciju studija na slovenskim sveučilištima. Prezentacija, koju na inicijativu našeg ureda priprema tim Study in Slovenia, održat će se u četvrtak, 11. veljače 2021. u 15 sati, a namijenjena je Slovencima u susjednim državama i u svijetu.

Predstavit ćemo korisne informacije o studiju i životu u Sloveniji te prednosti statusa studenta. Putem interneta moći ćete se sastati s predstavnicima Sveučilišta u Ljubljani, Sveučilišta u Mariboru, Sveučilišta Primorska i Sveučilišta u Novoj Gorici.

Izlaganje će biti na slovenskom jeziku, a sudionike će pozdraviti državni tajnik u uredu dr. sc. Dejan Valentinčič.

Želite li poslušati prezentaciju na engleskom, predlažemo vam da se virtualno povežete s organizatorima u srijedu, 10. veljače u 14 sati.

Za prezentacije se možete prijaviti na https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfDa-K9IOYeqqamrOsdlGKOnVsL30QOQ6vffrTHQ86Fnf_2WA/viewform.

PS: Ako ste detaljnije zainteresirani za studij na Sveučilištu u Ljubljani, želimo vam skrenuti pozornost i na njihove mrežne informativne dane. Prvi, posebno namijenjen Slovencima u susjednim državama bit će 12. veljače. Više možete saznati na: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfCaqK-8zyxbJkpPb7QWe2XCpudvS4o4clSAM-9_vkFYhXxtA/viewform

Srdačno ste pozvani!

Sve dobro i srdačan pozdrav,

Odnosi s javnošću, Ured Vlade Republike Slovenije za Slovence u susjednim državama i u svijetu / Government’s office for Slovene Abroad
Erjavčeva 15, 1000 Ljubljana  tel: +386 (01) 230 80 00 fax: +386 (01) 230 80 17     www.uszs.gov.si    www.slovenci.si