S veseljem vas pozivamo da nam se pridružite na posebnoj kulinarskoj radionici, gdje ćemo zajedno otkrivati tajne pečenja kruha s divljim kvascem!

Kada: srijeda, 11. lipnja 2025., od 17:30 do 20:30
Gdje: Slovenski dom Zagreb
Prijave do: 4. lipnja 2025. (zbog ograničenog broja mjesta)

Radionicu će voditi Anita Šumer, priznata stručnjakinja za pripremu kiselog tijesta, autorica knjiga i strastvena ambasadorica pečenja s divljim kvascem. Zajedno ćemo proći cijeli postupak pripreme kruha – od miješenja i dizanja do pečenja i degustacije.

Spoznat ćemo:

  • što je divlji kvasac i kako ga održavati,
  • zašto je fermentacija važna za naše zdravlje,
  • te mnoge praktične savjete za domaću pripremu.

Prijave primamo do 4. lipnja 2025. ili do popunjenja mjesta, stoga požurite s prijavama!

Za dodatne informacije i prijavu pišite na slovenski-dom@zg.t-com.hr ili nam se obratite osobno u Slovenskom domu Zagreb.

Radujemo se vašem dolasku!