S veseljem vas pozivamo da nam se pridružite na posebnoj kulinarskoj radionici, gdje ćemo zajedno otkrivati tajne pečenja kruha s divljim kvascem!
Kada: srijeda, 11. lipnja 2025., od 17:30 do 20:30
Gdje: Slovenski dom Zagreb
Prijave do: 4. lipnja 2025. (zbog ograničenog broja mjesta)
Radionicu će voditi Anita Šumer, priznata stručnjakinja za pripremu kiselog tijesta, autorica knjiga i strastvena ambasadorica pečenja s divljim kvascem. Zajedno ćemo proći cijeli postupak pripreme kruha – od miješenja i dizanja do pečenja i degustacije.
Spoznat ćemo:
- što je divlji kvasac i kako ga održavati,
- zašto je fermentacija važna za naše zdravlje,
- te mnoge praktične savjete za domaću pripremu.
Prijave primamo do 4. lipnja 2025. ili do popunjenja mjesta, stoga požurite s prijavama!
Za dodatne informacije i prijavu pišite na slovenski-dom@zg.t-com.hr ili nam se obratite osobno u Slovenskom domu Zagreb.
Radujemo se vašem dolasku!